Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Virág feng- shui

2008.06.08

Jázmin: a barátság jelképe, ha baráti társaságba vagyunk hivatalosak, akkor a háziasszonynak ilyet vigyünk.

Ha be tudunk szerezni nárciszt a kínai újév idején, az garantáltan szerencsét és boldogságot hoz egész évben.

A fürtös virágú begóniának sok napfényre van szüksége, és ennek hatására gyönyörű rózsaszín vagy pirosas rózsaszín virágokat hoz. Nyugati, délnyugati területen helyezzük el, ne locsoljuk túl! A szerelem területén csodákat tehet.

  Házasságunk, párkapcsolatunk megerősítésére rózsát, lótuszt, orchideát tegyünk a hálóba.

A flamingóvirágot szűrt fényű helyre tegyük, nem szereti az állandó napot. Virága lehet fehér, rózsaszín, vagy piros. A szerelem, hírnév vagy pénz területekre nagyszerű hatással lesz!

A bambusz a szüleinkkel való jó kapcsolatot segíti.

A krizantém nevetést és boldogságot hoz otthonunkba. Ugyan csak egynyári növény, de meghálálja a gondoskodást. Egy színes cserép virág a hírnév vagy a szerelem területén komoly eredményt hozhat. Szűrt fényt igényel és sok vizet.

A szájvirág hosszú lecsüngő növény, sok-sok apró, kerek levelével a gazdagság területét kiválóan erősítheti. Ablak közelében helyezzük el, és ne locsoljuk túl gyakran.

Az anyósnyelvnek őrző-védő szerepet szán a Feng Shui. Kevés vizet, sok fényt igényel, és vagy a bejárathoz tegyük, hogy elűzze a rossz szándékú embereke, vagy például tetőtérbe a ferde falak alá rakva csít generál.

A kaktusszal hasonlóan tegyünk: helyezzük az ajtóhoz. Konyhába vagy étkezőbe viszont soha, mert gyomorfekélyt okozhat.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.